Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان، گفت: با رایزنی‌های انجام شده بزودی خط مستقیم کشتیرانی بین بند‌رعباس و بندر صحار راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن ضرابی امروز در نشست مجمع اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و عمان که در اتاق بازرگانی برگزار شد، گفت: در سال گذشته حجم مبادلات تجاری دو کشور به یک میلیارد و ۳۳۶ میلیون دلار رسید که رشد ۵۷ درصدی نسبت به سال ۹۹ بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتاق مشترک ایران و عمان افزود: در دو ماه ابتدای امسال صادرات ایران به عمان با رشد ۲۸ درصدی به ۲۰۳ میلیون دلار رسیده است که این رقم در بخش واردات با رشد ۱۸۷ درصدی به ۱۲۸ میلیون دلار رسید و آمار تجارت دو کشور با رشد ۱۴۵ درصدی به ۳۳۱ میلیون دلار رسیده است.

وی بیان داشت: با توجه به روند افزایش تجارت با این کشور پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون صادرات و ۲ میلیارد دلار تجارت را به ثبت برسانیم.

ضرابی با اشاره به برخی اقدامات مهم در حوزه تجارت ایران و عمان بیان داشت: سال گذشته کمیسیون مشترک اقتصادی برگزار شد و سفر اخیر ریاست جمهوری کشورمان نیز با استقبال گرم سلطان هیثم مواجه شد و توافقات بسیار خوبی نیز در این سفر انجام شد.


 افزایش صادرات به عمان نقشه راه اتاق مشترک ایران و عمان


رئیس اتاق مشترک ایران و عمان بیان داشت: هدف از نقشه راهی که اتاق مشترک ایران و عمان ترسیم کرده است افزایش صادرات به عمان است و اینکه سهم ما از واردات به کشور عمان افزایش یابد و از اهداف دیگر ما صادرات مجدد به کشور عمان است.

وی افزود: توافقاتی باید در جهت افزایش صادرات با این کشور انجام شود و برای دست‌یابی به این مهم لازم است که کالا‌های ما در این کشور شناخته شود بنابراین لازم است که فعالان اقتصادی کشور عمان از کیفیت و قیمت کالا‌های ایرانی آگاه باشند و به همین جهت تمرکز روی دو موضوع محوری لازم است که یکی اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌های تخصصی کشور عمان است.

ضرابی اظهار داشت: تفاهمنامه‌ای سال گذشته در بهمن ماه به امضا اتاق‌های مشترک رسید که در این توافقنامه موضوعات ذکر شده در راس تفاهمات قرار گرفت.


 تخفیف کشور عمان برای حضور فعالان اقتصادی ایران در نمایشگاه‌های تخصصی


وی بیان داشت: هزینه حضور در نمایشگاه‌های تخصصی برای فعالان اقتصادی بسیار بالاست لذا با اتاق عمان توافق شده است که تخفیف ویژه برای حضور فعالین اقتصادی ایران در نظر گرفته شود و بنابراین در نمایشگاه ۲۵ اردیبهشت در کشور عمان تخفیف ۴۰ درصدی برای فعالین اقتصادی ما که در نمایشگاه حضور داشتند در نظر گرفته شد.

رئیس اتاق مشترک ایران و عمان اظهار داشت: تبلیغات یکی از راه‌های لازم برای معرفی کالا در کشور هدف است بنابراین شرکت شهرک‌های صنعتی عمان پذیرفته هزینه تبلیغات در شهر مسقط را تقبل کند.


 آغاز دوباره فعالیت خط مستقیم کشتیرانی بندر عباس و بندر صحار بزودی


وی با اشاره به اینکه تا اردیبهشت ۹۴ خط مستقیم کشتیرانی بین بندرعباس و بندر صحار برقراری بود، گفت: از این طرق ما با بنادر اصلی کشور عمان در ارتباط بودیم، اما به دلیل تحریم‌ها و از آنجا که ۵۰ درصد از سهام بندر صحار متعلق به بندر نتردام هلند است این خط متوقف شد، اما با پیگیری‌های بسیار خوب وزارت امور خارجه و سازمان توسعه تجاری خط مستقیم کشتیرانی بین بندر عباس و بندر صحار بزودی برقرار می‌شود و در نتیجه از این طریق به بنادر اصلی عمان دست خواهیم یافت.

وی افزود: با این شرایط افرادی که می‌خواهند در مناطق آزاد صحار و سلاله در عمان تولید انجام دهند و لازم است مواد اولیه و نیمه فرآوری‌شده خود را به این مناطق منتقل کنند با هزینه کمتر و بصورت مستقیم می‌توانند این کار را انجام دهند لذا با این شرایط صادرات مجدد ما از طریق عمان و همچنین واردات مجدد ما از طریق عمان می‌تواند افزایش یابد و هزینه‌های آن نیز کاهش یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خط کشتیرانی بندر عباس بندر صحار اتاق مشترک ایران و عمان خط مستقیم کشتیرانی رئیس اتاق مشترک میلیون دلار بندر صحار کشور عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد